Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘Barack Obama’

Obama: Karikatura është e pashije dhe ofenduese

Barack Obama, kandidat për president i Partisë Demokratike të SHBA-ve, ka reaguar ashpër kundër një balline në të përmuajshmen amerikane “The New Yorker”.

Obama që këto ditë po e shëtitë Amerikën për së gjati dhe gjëri duke kërkuar votat e amerikanëve për të si president në zgjedhjet presidenciale që do te mbahen në nëntor, e konsideron si të pashije dhe ofenduese karikaturën që është publikuar nga revista satirike “The New Yorker”.

Në karikaturë Obama paraqitet si mysliman, kurse gruaja e tij si ekstremiste myslimane.

(më tepër…)

Read Full Post »