Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘blog’

Hapet “molla kuqe”

Në këtë ditë historike për popullin shqiptar, posaçërisht për shqiptarët e Kosovës, po e fillojmë këtë faqe interneti në formën e blogut për të ju ofruar shqiptarëve një arenë të re ku do të mundemi të diskutojmë dhe shprehim mendimet tona.

Ne do të fokusojmë më së shumti në Kosovë dhe ngjarjet atje por premtojmë se do të prekim edhe tema që kanë rëndësi mbarëkombëtare.

Një rëndësi të veçantë do të ju kushtojmë shqiptarëve që banojnë jashtë kufijve të shteteve me shumicë shqiptare, pra jashtë Kosovës dhe Shqipërisë.

Kurrsesi nuk do të harrojmë shqiptarët e diasporës që gjatë të kaluarës kanë dhënë kontribut të paharrueshëm për çlirimin e Kosovës dhe tani vazhdojnë të japin kontribut të pakrahasueshëm për pavarësimin dhe zhvillimin e vendlindjes së tyre.

Urime Pavarësia dhe gëzohuni se botës shqiptare të internetit, pikërisht në datën historike 17 shkurt, i është shtuar edhe një faqe alternative që do të ju ushqej me lajme, analiza, opinione, intervista dhe fotografi që kanë të bëjnë me zhvillimet politike, shoqërore dhe kulturore në Kosovë dhe në trojet tjera shqiptare. Si asnjë here më pare ju njerëzit e thjesht, larg zyrave ku merren vendimet do të keni mundësi të shprehni mendimin tuaj.

Nuk mundem ta përfundoj këtë letër inauguruese pa përmendur blogun shqiptar “Peshku pa ujë” që na ka inspiruar më së shumti për fillimin e kësaj faqeje. Shpresojmë se në të ardhmen do të kemi një bashkëpunim frytdhënës me ta.

Na priftë e mbara

Shumë shpejt do të publikojmë informata më të hollësishme për faqen dhe synimet tona

Read Full Post »