Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘Demir Reshiti’

Himni i Kosovës

Aty ku flet “kosovarçe” nëna
Ku nuk shndrit kurrë dielli as hëna
Aty ku nuk të ndahet kurrë gazepi
Ku zot i vërtet është minoriteti

Aty ku udhëheqin
Llapi e Drenica
Aty ku flamuri
I ka 6 „zvezdica“

Aty ku dikujt
I bën ve dhe knusi
Vendi me flamur
Si Miki Mausi

Aty ku meshkujt
Martohen ndër vete
ku falen traktorë
për minoritete

Aty ku të vdekurit
I thonë rroftë Rugova
“shtet” multietnik
Me emrin Kosova


Demir Reshiti, Prishtinë

Read Full Post »