Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘demonstratë’

Nga protesta e lëvizjes Vetëvendosje më datën 9 maj 2008

“Albin Kurti tha se protesta e sotme nuk është kundër bashkësisë ndërkombëtare, por ajo kërkon që komuniteti ndërkombëtar të mos qeverisë dhe administrojë me Kosovën, por ta ndihmojë atë që të qeveriset vet.”

Radio Evropa e Lirë në gjuhën shqipe

Read Full Post »