Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘Ekonomi’

Ministri për Tregti i Serbisë, Predrag Bubalo, njoftoi dje se Serbia nuk do të vendos embargo ekonomike ndaj Kosovës. Sipas ministrit shpallja e njëanshme e pavarësisë nuk do të ndikoj në marrëdhëniet ekonomike midis Serbisë dhe Kosovës.

“Ne së pari ne duhet të kujdesemi për ata njerëz që e njohin shtetin e Serbisë dhe janë qytetar lojal të Serbisë” theksoi Bubali dhe shtoi se Serbia nuk mund të dënoj këta njerëz për shkak të tjerëve.

Bubalo mendon se çështja e statusit të Kosovë nuk ka përfunduar ende dhe se Serbia nuk mundet të vendos embargo në “një pjesë të territorit të saj”.

molla kuqe

Read Full Post »