Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘hyseni’

Sipas gazetës Express, PDK dhe LDK janë marr vesh që Ministria e Punëve të Jashtme ti takoj LDK-së dhe sipas të gjitha gjasave ministri i jashtëm i parë i Kosovës do jetë ministri i tanishëm i kulturës, Skënder Hyseni. Hyseni njihet si një bashkëpunëtor i ngushtë i të ndjerit Ibrahim Rugova. Para se të bëhej ministër i kulturës ai shërbente si zëdhënës i Ekipit të Unitetit.

Read Full Post »