Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘Kulturë’

Hakerat sulmojnë Kosovën

Nga data 19 shkurt, faqja e Agjencisë së Pavarur të Lajmeve Kosova Press është duke u sulmuar nga persona tani për tani të panjohur. Nga këto sulme, kohë pas kohe me një ndërprerje(nganjeherë5-10 minuta ndërsa tani për tani ka me shumë se një orë qe ne këto rrjete është ndërprerë), është duke iu pamundësuar qasja lexuesve (qe janë të lidhur me IPKO dhe KUJTESA)vetëm në Kosovë.

Po ashtu, kjo është duke i ndodhur edhe disa faqeve në Kosovë(RTK). Disa burime të pakonfirmuara i thanë Kosovapress-it se këto sulme janë duke ardhur në mënyrë të organizuar nga Serbia dhe vendet kundër pavarësisë si Rusia, Rumania pas shpalljes së Kosovës shtet të Pavarur dhe Sovran. Po ashtu, këto burime nuk mund ta konfirmonin nëse këto sulme janë duke ardhur në mënyrë institucionale, apo nga individë të caktuar.

Kosovapress

Read Full Post »