Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘Mehdi Menxhiqi’

Sot rreth orës 11:30, Kuvendi i Kosovës ka miratur Himnin e Republikës së Kosovës. Himni ka titullin “Evropa” dhe është kompozuar nga Mehdi Menxhiqi. Për shkak se Kosova ka dy gjuhë zyrtare dhe planit të Ahtisaarit, himni do të jetë melodi pa tekst. 72 deputet votuan pro miratimit, 15 kundër dhe 5 abstenuan.

Më poshtë mund të dëgjoni himnin e posa miratuar.

Këtu mund ta shkarkoni Himnin e Kosovës në formatin mp3

Read Full Post »

Himni i Kosovës

Më poshtë mund të dëgjoni himnin e Kosovës që do të ketë titullin “Evropa” dhe do të jetë vetëm muzikë, pa tekst.

Himni është kompozuar nga Mehdi Menxhiqi.

Ky propozim pritet të aprovohet nga Kuvendi i Kosovës brenda pak ditësh.

Read Full Post »