Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘Rusia’

Qeveria e Kosovës mund të përballet me një sfidë, e cila do ta vërë në sprovë fuqinë dhe autoritetin e institucioneve të Republikës së Kosovës.

Bëhet fjalë për ndihmën e Rusisë që së shpejti do të mbërrijë për pakicën serbe në Kosovë, pa pyetur fare institucionet e vendit.

Sipas zyrtarëve të qeverisë ruse këto ndihma do të dërgohen në koordinim me Beogradin. Nga ana tjetër Qeveria e Kosovës shpreh vendosmërinë se nuk do të lejojë hyrjen e ndihmave në Kosovë pa mbikëqyrjen e autoriteteve kosovre.

“Nuk ka gjasa që të hyjë diçka në Kosovë dhe të mos mbikëqyret dhe nuk gjasa që të jepet ndonjë donacion në një destinim i cili nuk është ndonjë donacion që ka të bëjë me jetën e qytetarëve. Unë shpresoj se organet kompetente do ta kryejnë punën e vet”, ka thënë zëvendëskryeministri Kuçi.

Reklama

Read Full Post »