Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘shpenzimet e qeverisë’

Qeveria e Kosovës bashkë me Kuvendin, Presidencën dhe Zyrën e kryeministrit Hashim Thaçi, vetëm për tre muajt e parë të këtij viti ka shpenzuar hiç më pak se mbi 1 milion e 300 mijë euro të buxhetit, për ushqim dhe pije për stafin e tyre, si dhe për dreka e darka zyrtare, bën të ditur në numrin e sotëm gazeta Koha Ditore.

Rekordin e shpenzimeve të tilla, sipas kësaj gazete, mbajnë Ministria e Drejtësisë, ajo e Arsimit dhe Ministria e Shëndetësisë, por jo larg tyre qëndron edhe Zyra e kryeministrit Thaçi.

Bazuar në raportin tremujor të shpenzimeve për këtë vit, të cilin e ka siguruar “Koha Ditore”, kryeministri Hashim Thaçi, i cili, derisa ishte në opozitë, ka bërë zhurmë rreth këtyre shpenzimeve, gjsatë të muajve të parë të këtij viti për stafin e Zyrës së tij ka bërë shpenzime të përgjithshme në vlerë prej mbi 300 mijë eurosh më shumë se sa që ka bërë kjo zyrë në të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, kur udhëhiqej nga paraardhësi i tij, Agim Çeku.

Telegrafi

Read Full Post »