Feeds:
Postime
Komente

Posts Tagged ‘Skënder Hyseni’

LDK sot në një mbledhje ka vendosur që të rekomandoi Skënder Hysenin, tani ministër i kulturës, për ministër në Ministrinë e Jashtme të Republikës së Kosovës.

Pse pikërisht Hysenin? Ndoshta për shkak se është njëri nga ata pak ministra në kabinetin e Thaçit që di të flas anglisht. Prej zëdhënësi në Ministër Kulture dhe tani Ministër i Jashtëm. Nuk është keq.

CV-ja e Hysenit:

I lindur më 17.02.1955 në Dobratin

I diplomuar në UP-dega e gjuhës e letërsisë angleze në vitin 1979

Qëndrime të shkurta studimore në Bloomsburg State College-SHBA (1978) dhe në Aberdeen Universiti-Skoci (1986)

Read Full Post »